Winkelwagen Geen producten

Vloerkleden HOME

Vloerkleden - Karpetten en Tapijten

 
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Koop uw vloerkleden, tapijten karpetten voordelig in onze vloerkledenwebwinkel

Bij vloerkleedbestellen.nl vind u kleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren, zoals ronde, grote, vintage, moderne, klassieke karpetten of een vloerkleed voor kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw tapijt of karpet op onze kosten bij u retour halen. U kunt in onze shop veilig betalen door middel van Ideal, Creditcard en zelf hebben wij de mogelijkheid om u te laten betalen achteraf in samenwerking met AfterPay.

Vloerkleden zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want karpetten maken het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten. Ook hebben wij een grote collectie karpetten in grote afmetingen. Wilt u vloerkleden op maat laten maken ? Ook dat kan bij ons, bij ieder artikel hebben wij vermeld of dat maatwerk mogelijk is. Wij hebben voor iedereen een passende karpetten of vloerkleden: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi tapijt te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze tapijten en karpetten aanbieden. Bestel uw vloerkleed of karpetten bij ons voordelig online

Tapijten - Karpetten


RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR KLANT DOE UW VOORDEEL. GEEN VERZENDKOSTEN

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software