Winkelwagen Geen producten

Vloerkleden Collecties

Vloerkleden - Karpetten of Tapijten voor de laagste prijs

Koop uw vloerkleden, tapijten karpetten voordelig in onze vloerkledenwebwinkel
Bij vloerkleedbestellen.nl vind u vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren, zoals ronde, grote, vintage, moderne, klassieke vloerkleden of een vloerkleed voor kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen. U kunt in onze shop veilig betalen door middel van Ideal, Creditcard en zelf hebben wij de mogelijkheid om u te laten betalen achteraf in samenwerking met AfterPay.

Karpetten zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want  een vloerkleed maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten. Ook hebben wij een grote collectie vloerkleden in grote afmetingen. Wilt een een vloerkleed op maat laten maken ? Ook dat kan bij ons, bij ieder artikel hebben wij vermeld of dat maatwerk mogelijk is. Wij hebben voor iedereen een passend karpet of vloerkleed: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze vloerkleden, tapijten en karpetten aanbieden.

Koop uw vloerkleden voordelig online

 

 Anti-Slip
Anti Slip
Buiten-vloerkleed
Buiten vloerkleed
Hoogpolig-design-vloerkleed
Hoogpolig design vlo..
Hoogpolig-uni-vloerkleed
Hoogpolig uni vloerk..
Katoen-vloerkleed
Katoen vloerkleed
Kinder-vloerkleed
Kinder vloerkleed
Klassiek-vloerkleed
Klassiek vloerkleed
Leder-vloerkleed
Leder vloerkleed
Marokkaanse-berber-vloerkleed
Marokkaanse berber v..
Modern-vloerkleed
Modern vloerkleed
Oriental-vloerkleed
Oriental vloerkleed
Patchwork-vloerkleed
Patchwork vloerkleed
Ruit-Blok-dessins
Ruit - Blok dessins
Sisal-vloerkleed
Sisal vloerkleed
Streep-vloerkleed
Streep vloerkleed
Vloerkleed-met-rand
Vloerkleed met rand
Effen-vloerkleed
Effen vloerkleed
Wollen-vloerkleed
Wollen vloerkleed
Vloerkleden-print
Vloerkleden print
TRAPMATTEN
TRAPMATTEN

Vloerkleden - Karpetten en Tapijten

Vloerkleden en karpetten online eenvoudig kopen via onze vloerkleden webwinkel.
Een vloerkleed of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, Vloerkleedbestellen.nl heeft een groot assortiment vloerkleden en karpetten in heel veel verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Vloerkleedbestellen.nl is het adres voor karpetten en vloerkleden. Onze grote collectie karpetten bestaat uit vele verschillende kwaliteiten zoals, geweven, handgeknoopte en hand getufte vloerkleden en karpetten. Al onze karpetten en vloerkleden worden zonder verzendkosten geleverd in Nederland en België.

Karpetten zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want  een vloerkleed maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod vloerkleden of karpetten in veel kleuren en maten. Wij hebben voor iedereen een passend karpet of vloerkleed: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en kleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed te vinden.

Vloerkleden - Karpetten - Tapijten


RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR KLANT DOE UW VOORDEEL. GEEN VERZENDKOSTEN

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software