Winkelwagen Geen producten

Kleur

Vloerkleed, karpet of tapijt ? Kies hier uw kleur

Zoekt u een vloerkleed met een speciale kleur ? Wij hebben de grootste collectie gekleurde karpetten en vloerkleden, koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online in onze webwinkel. Een groot assortiment gekleurde vloerkleden, in heel veel maten, kleuren en kwaliteiten. Wij verkopen onze vloerkleden en tapijten  voor de laagste prijs tegen beste kwaliteit. Vindt u ergens anders hetzelfde vloerkleed goedkoper? Laat het ons dan weten wij geven u de laagste prijsgarantie !

Vloerkleed, karpet of tapijt kleurVloerkleed-antraciet
Vloerkleed antraciet
Vloerkleed-beige
Vloerkleed beige
Vloerkleed-berber
Vloerkleed berber
Vloerkleed-bruin
Vloerkleed bruin
Vloerkleed-blauw
Vloerkleed blauw
Vloerkleed-geel
Vloerkleed geel
Vloerkleed-grijs
Vloerkleed grijs
Vloerkleed-groen
Vloerkleed groen
Vloerkleed-paars
Vloerkleed paars
Vloerkleed-multicolor
Vloerkleed multicolor
Vloerkleed-oranje
Vloerkleed oranje
Vloerkleed-roze
Vloerkleed roze
Vloerkleed-purple
Vloerkleed purple
Vloerkleed-rood
Vloerkleed rood
Vloerkleed-taupe
Vloerkleed taupe
Vloerkleed-turquoise
Vloerkleed turquoise
Vloerkleed-wit
Vloerkleed wit
Vloerkleed-zwart
Vloerkleed zwart

Vloerkleed of karpet op kleur zoeken

Koop uw vloerkleden, tapijten karpetten voordelig in onze vloerkledenwebwinkel
Bij vloerkleedbestellen.nl vind u vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren, zoals ronde, grote, vintage, moderne, klassieke vloerkleden of een vloerkleed voor kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen. U kunt in onze shop veilig betalen door middel van Ideal, Creditcard en zelf hebben wij de mogelijkheid om u te laten betalen achteraf in samenwerking met AfterPay.

Vloerkleden zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want  een vloerkleed maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten. Ook hebben wij een grote collectie vloerkleden in grote afmetingen. Wilt een een vloerkleed op maat laten maken ? Ook dat kan bij ons, bij ieder artikel hebben wij vermeld of dat maatwerk mogelijk is. Wij hebben voor iedereen een passend karpet of vloerkleed: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze vloerkleden, tapijten en karpetten aanbieden.

Vloerkleed - Karpetten en Tapijten


RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR KLANT DOE UW VOORDEEL. GEEN VERZENDKOSTEN

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software